Szükséged van egy kis segítségre az email marketingeddel kapcsolatban?

Ha szeretnél konzultálni az email marketingedről, segítségre van szükséged az automatizmusokkal kapcsolatban vagy megbíznál egy kampány elkészítésével, kérlek olvass tovább.

Erre csak azért van szükség, mert nem akarom egy felesleges beszélgetéssel rabolni az időd.  

Kinek tudok segíteni?

A legjobb és a legbiztosabb eredményeket ezekkel a feltételekkel tudom elérni:

1. Legyen egy email listád: Máskülönben nem sok hasznomat veszed, ha kivitelezésről van szó. Ha jelenleg nincs listád, akkor legyen forrásod építeni.

2. Saját forrásból legyenek a feliratkozóid: Nem írok hideg leveleket és vásárolt / bérelt listával sem dolgozom általában.

3. Van lehetőséged folyamatosan listát építeni:  Készen kell állnod arra, hogy pénzt költs a hirdetésekre.

4. Legyen egy jó terméked vagy szolgáltatásod: Nem tudok és nem is akarok semmit eladni, amit az emberek nem akarnak megvenni.

6. Pörögjön a vállalkozásod: Nincs lehetőségem arra, hogy egyedül felépítsem neked az egész vállalkozásod.

7. „Legyél jófej a pincérekkel”: Nekem azt tanították, hogy egy embert gyorsan meg lehet ismerni arról, hogyan viselkedik egy étteremben.

Kizárólag olyan vállalkozókkal dolgozom együtt, akikkel egyébként hétvégén egy ebédet is elfogyasztanék, amire néha sor is kerül.

A következő lépés

Ha eljutottál idáig és még mindig szívesen eljönnél egy konzultációra, akkor nyomj a gombra és töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Ha kitöltötted, két dolog történhet:

1. Felveszem veled a kapcsolatot és leegyeztetünk egy időpontot.

2. Ha úgy látom, nem én vagyok a megfelelő ember számodra ezt megírom neked és körbenézek az ismerőseim között, hátha össze tudlak valakivel kötni.

Kattints a gombra az űrlap kitöltéséhez: