Heti 1-3 levélben megmutatom, hogyan lesz több bevételed az email marketingből.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatot és örökös hozzáférést kapsz a „Leiratkozom” gombhoz!

Nem mindenki kedveli a leveleim…

Mielőtt feliratkozol, olvass bele:

Mit mondanak azok, akiket hetente bombázok a leveleimmel?

Kevés a jó magyar marketinges hírlevél. Ez az egyik.
– Vavrek Balázs

„Megkockáztatom, hogy a leghasznosabb és legérdekesebb hírlevél sorozat amire feliratkoztam 20 év alatt. Baromi sokat tanultunk belőle és egyszerűen felüdülés minden héten ezt olvasni, a sok semmitmondó levél között.”
– Szűcs Tamás

„Tudod vannak a gyorstippek, amiket Instán elmentesz, hogy „majd később kipróbálom”, aztán vannak a KK-levelek, amik miatt megnyitom a SAPI-t és reszelek benne valami apróságot.”
Pusztai Ádám

Brutálisan eltér a sok-sok semmitmondó, átlagos céges spamjelölt hírlevelektől.
– Krucsó Balázs
„Azt csípem Balázs leveleiben a leginkább, hogy nincs mellébeszélés vagy ködösítés. Komplexebb témák esetében nem könnyű egzakt számokat mondani (pl. hány feliratkozótól lesz rentábilis az e-mail marketing, vagy mennyibe kerül 1 feliratkozó), de induláskor ez hatalmas segítség volt, mert a nagyságrendeket el tudtam fejben helyezni. A stílusa zseniális, a legtöbb levélen hangosan felröhögök, szóval imádom.
– Marton Bálint
Köszönöm a leveleket, szemfelnyitóak. Egy csomó ötletem lett a hírlevelekkel kapcsolatban, hogyan is csináljam jobban.
– Márton Gabriella

Azért olvasom a leveleid, mert van bennük humor, tömörségükben is ütősek és tudást adsz át. Kíváncsian várom a virtuális postaládámba a többit is.

– Mogyoróssy Ágnes

Balázs pattogós levelei olyanok, mint egy jótékony pofon. Észnél tartanak, felébresztenek és pénzt hoznak. Érdemes odafigyelned rá. Ki tudja, ilyen látványos fejlődés mellett neki meddig lesz ideje odafigyelnie rád…
– Kovács Péter
Egyszerűen fantasztikusak a leveleid.
Kellően lazák, még is informatívak a leveleid. Mindig várom a keddet. Ha csak negyed ennyire tudnék írni, mint te már boldog lennék.
– Majer Tamás
Röviden és tömören: olyan értéket adnak már az ingyenes anyagok, melyek nem hogy ritkák, de szinte megtalálhatatlanok itthon. E mellett pedig a legtöbb levél konkrét példákat tartalmaz, amit utána be lehet építeni a mindennapi email marketingbe.
– Varga Dániel
Könnyedek, üdítőek, egyszerűek, és nagyszerűek, frappánsak és egyben viccesek, miközben komoly témákat feszegetnek. Mindeközben gyakorlatias megoldásokat kínálnak olyan főbb kérdésekre, melyek szinte minden vállalkozás működése során felmerülnek. Mindemellett azon túl amilyen témáról írsz, önmagában az írásodból, a szófordulatokból is rengeteget lehet tanulni, ha az ember „nyitott szemmel” olvassa a leveleid.
– Rácskai Ági

Csak olvasd a leveleit 1 hónapig és látni fogod, hogy ő olyan akinek bizalmat tudsz szavazni. Ha nem is dolgoztok majd együtt, nagyon sokat fog segíteni, ha csak olvasod.
– Halász Dóra

„A minap a levelezőm takarítása közben a nagy lendületben kitöröltem a leveled. Nem túlzok, megállt a lélegzetem (talán a szívem is kihagyott egy ütemet) és egy pillanatra azt hittem, hogy erről most lemaradok. Persze jött az isteni szikra és visszavontam a felelőtlen műveletet és azonnal falni kezdtem az üzeneted majd ment szépen a „polcra” a többi közé, hogy bármikor bele tudjak olvasni, ha szükségem lesz rá.”
– Cseh Zoltán

„Zero-inboxot tartok, a sok bejövő levél közül a tieid olyanok, amit addig tartogatok olvasatlanként, amíg nincs időm tényleg figyelmesen elolvasni. Aztán arra a sorsra jut, amire csak a legjobbak: archiválom törlés helyett. Baromi jó leveleid vannak, öröm őket olvasni, hihetetlenül jó stílusban és flow-val írsz, sokat tudok tőled tanulni, amit köszönök!”
– Pászti Péter

Információk:

Adatvédelmi Nyilatkozat

Cookie Nyilatkozat

Kapcsolat:

hello@passbalazs.hu