Mindenki arról beszél, hogy e-mail-marketingre szükséged van…

Én azt is megmutatom, hogyan csináld:

Visszajelzések

Néhány ügyfelem megkértem, hogy mondja el a véleményét a közös munkáról.

Balázzsal rendkívül jó együtt dolgozni, mert kedves, tapintatos és rugalmas. Pozitív hozzáállással dolgozik, többször tesz javaslatot és költséghatékony megoldásokat kínál. Jellemzően hamar egy véleményre jutunk, ezáltal nagyon gördülékeny vele a közös munka. Bízom a jövőben is a sikeres és eredményes együttműködésben.

Tusa Zsuzsanna

Tréner

„Balázs szuper kedves, nagyon összefogott, abszolút elfogadó, és szakmailag megalapozott javaslatokat, ötleteket hozott be a közös munkába. Nulláról építette fel a most flottul működő e-mail rendszert, és mindenféle extra kívánságom sztoikus nyugalommal fogadta. Ha valaminek utána kellett néznie, azt mindig megtette a következő alkalomra, és precízen, akkurátusan megválaszolta, még többször meg is oldotta azt. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, mindenkinek jó szívvel ajánlom őt.

Gürtler Szilvia

Coach

Balázs nagyon jó választás, felkészült, alapos és segítőkész, jó szakember. Ami a dolgok emberi oldalát illeti, rugalmas, türelmes és végtelenül kedves, csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni.

Katona-Teszáry Nikolett

Webáruház tulajdonos

Nagy segítség nekem, hogy közösen gondolkodunk és hogy proaktívan kezdeményezel ötleteket. Sokkal könnyebb ebben a csapatszellemben dolgoznom nekem is. Illetve jó érzés, hogy azt érzem, figyelsz a vállalkozásomra és neked ugyanolyan fontosak a sikereim és az eredményeim, mint nekem. Köszönöm.

Nyilas Anita

Tanácsadó

Mind a munka minősége, mind a kommunikáció csillagos ötös. Balázs teljes mértékben a projektünkbe helyezte magát így a leghatékonyabb módon kaptunk visszajelzéseket, javaslatokat és végezetül konkrét marketing stratégiát!

Mózsa Ferenc

GrainMonitor Kft.

Több hónapja dolgozunk együtt Balázzsal, és egyre több munkánkba vonjuk be. Nagyon pontos, tartja a szavát, soha nem késik semmivel. Amit ígér, mindig betartja, ez számára rendkívül fontos és sajnos nagy ritkaság manapság. Balázs kreatív, hihetetlenül gyorsan látja át a feladatokat és irányítja a munkát. Még nem fordult elő korábban más kollégákkal, ami most vele, de gyorsabban dolgozik, mint én, mindig előttem jár a munkában, úgy érzem, le vagyok maradva. Eddig mindig nekem kellett a többieket noszogatnom a munkára.

Balatoni-Huber Vera

1percjóga

Én és a párom online marketing kivitelezéssel foglalkozunk. Balázst azért kerestük meg, hogy segítsen fejleszteni a Facebook hirdetésekkel kapcsolatos tudásunkat, valamint olyan stratégiákat dolgozzunk ki, ami segít növelni az eredményességünket. Szerencsére ez tökéletesen bevált, folyamatosan fejlődik a vállalkozásunk, köszönhetően Balázsnak is. Kiváló szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lippai Gábor

Online marketing szakértő

Már hosszú ideje terveztem a Facebook hirdetésem elindítását, de sosem mertem neki látni. Ezért úgy döntöttem az elinduláshoz szakembert keresek, ekkor ajánlották nekem Balázst. Balázs pontról-pontra elmondott és elmagyarázott mindent. Türelmesen végig várta a „bénázásaimat” is. Érezhető volt szakmai hozzáértése. Felajánlotta, hogy ha problémám adódnak keressem őt bátran. Szívből ajánlom mindenkinek.

Szalai-Lászlók Kitti

Gyógypedagógus

Akkor döntöttem el, hogy felkeresem Balázst a közös munka ötletével, miután részt vettem egy Facebook hirdetésekkel kapcsolatos előadásán. Érthető volt, lényegre törő, és rettentő gyakorlatias. Igent mondott, megbeszéltük a részleteket, és azóta gördülékenyen dolgozunk együtt. A legjobb, hogy a határidőket betartva, pontosan szállítja az eredményeket, így én cégvezetőként nyugodtan alszom, mert látom, hogy haladunk előre.

Szabó Dávid

WelloChat

10 éve keresek olyan marketing szakembert, aki az adottságokat és a lehetőségeket figyelembe véve testre szabott megoldásokat tud adni online projektjeinkhez és valódi eredményt tud elérni, munkájával jelentősen el tudja mozdítani jó irányba, online mutatóinkat. Balázs ilyen szakember, örülök, hogy együtt dolgozunk.

Balatoni Péter

CloudWorks Internet-technológiai Kft.

Ajánlásra kerestem meg Balázst, és nagyon örülök, hogy hittem vállalkozó barátaimnak. Megdöbbentően újszerű volt számomra, hogy amit ígért, azt mindent pontosan, határidőre, korrekt módon megtett. Rövid határidővel vártam el tőle a teljesítést, mások, akiktől még ajánlatot kértem majdnem lehetetlennek festették le a megvalósíthatóságot, vagy jelentőségüket túltolva mutatták be nekem a munkafeladatokat. Balázs nyugodt, tényszerű, segítőkész munkamódszerével, rövid időn belül történő alapos válaszaival, együttgondolkodásával sokat segített indulásunkkor. A kampányok tervezésekor nem vetít, nem esik túlzásokba, kitűnően lehet vele együttműködni. Örülök, hogy megtaláltam
Fejes Ágnes

verebesistvan.hu

Információk:

Adatvédelmi Nyilatkozat

Cookie Nyilatkozat

Kapcsolat:

hello@passbalazs.hu